De 11 namen bij Westerlo en Club Brugge

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

31 oktober 2015 20:23 - Zaterdagavond gaat Club Brugge tegen Westerlo op zoek naar zijn tweede uitoverwinning van het seizoen. Michel Preud’homme brengt onderstaande namen aan de aftrap in ’t Kuipje.

Zoals eerder vermeld op BlauwZwartFans komt de wedstrijd in Westerlo te vroeg voor Ruud Vormer (voetblessure) en José Izquierdo (heupblessure). Laurens De Bock pakte tegen Oud-Heverlee Leuven zijn vijfde gele kaart en is geschorst.

Preud’homme roteert niet tegen Westerlo en kiest dus voor dezelfde 11 als tegen OHL. Enkel de geschorste De Bock wordt vervangen door Boli Bolingoli. Dat melden officiële Club-kanalen. Scheidsrechter voor vanavond is Bart Vertenten.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Westerlo

Opstelling Westerlo

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.