De Ideale Wereld lacht met penaltymissers Anderlecht (en met Club-fans)

De Ideale Wereld lacht met penaltymissers Anderlecht (en met Club-fans)

06 oktober 2015 18:23 - De drie strafschopmissers van onze paarse ‘vrienden’ gingen de wereld rond. En ook in De Ideale Wereld werd er gespot met Praet, Okaka en Tielemans. Anthony Kumpen, de centrale gast, gooide zelfs nog wat olie op het vuur: “Die derde moet wel écht dom zijn dan hé”, klonk het.

In het begin van de aflevering werden de onwaarschijnlijke taferelen bij paars-wit uit de doeken gedaan. Daarna moesten ook de Club-fans het ontgelden (videofragment vanaf 08:34 tot 12:12).

De paars-witte mislukking kreeg ook verder in de aflevering nog de nodige aandacht. Centrale gast Kumpen mocht Tielemans zelfs een toef op zijn bakkes verkopen (videofragment van 17:40 tot 21:52).

Vooral de oneliners vonden wij geniaal: “Speelt ge niet beter tennis, Dennis?”, “Vaart ge niet beter kano, Stefano?” en “Speelt ge niet beter badmintoeri, Youri?” Een tijdje geleden lachte De Ideale Wereld ook al met nieuwkomer Trezeguet bij Anderlecht. Geslaagde grappen?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.