De Mos heeft raad voor Club-speler: “Dán moet hij de kar trekken”

Aad de Mos (analist)

19 oktober 2015 03:11 - Club Brugge won met het kleinste verschil van leider Oostende en mag zo 3 belangrijke punten op de teller bijschrijven. Aad de Mos zag dat de door hem verguisde Vazquez goed speelde, al is de Nederlander nog altijd niet helemaal overtuigd.

“Club Brugge speelde heel compact en de verdedigers stonden hoog. De spelers liepen in hun beste posities, waardoor ze geen grote afstanden moesten lopen. En niet vergeten dat Gedoz in hele grote doen was”, vertelt de Nederlandse analist in Stadion.

Ook Vazquez vond opnieuw zijn draai als spelmaker van blauw-zwart. “Luister even hé, we zijn er nog niet”, tempert De Mos. “Tegen Oostende voerde iedereen zijn taken goed uit. In eerdere matchen waren er spelers niet in vorm. Dán moet hij de kar trekken!”

“Ik wil Vazquez, en de ploegentactiek, wel eens zien tegen Anderlecht. Dan moet hij er staan. Dit moet Club vasthouden en doorzetten. Als iedereen speelt zoals tegen Oostende, dan ben ik heel benieuwd naar de match van komende zondag.”

Bekijk de analyse van Aad de Mos (mobiele bezoekers: klik op de afbeelding)


Bekijk meer video’s van Stadion op nieuws.vtm.be

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.