De Mos: “Ik heb die investering van Club nooit begrepen”

Aad de Mos (analist)

20 oktober 2015 07:06 - In Het Belang van Limburg mogen voetbalanalisten twee spelers uit dé beste 11 van het moment in de Jupiler Pro League halen en twee nieuwe toevoegen. Deze week was het de beurt aan Aad de Mos. Hij kon het hierbij niet laten om een nieuwkomer bij blauw-zwart op de korrel te nemen. 

“Ik begrijp de beslissing van Preud’homme om Vossen niet op te stellen”, vertelt de ex-coach van onder meer Anderlecht en KV Mechelen. “Als je iemand wil die de bal vast kan houden is Pereira de betere keuze. Ik heb de investering van Vossen nooit begrepen. Zeker niet als je ook Pereira haalt.”

“Je bent dan haast gedwongen om 4-4-2 te spelen, terwijl je met types als Dierckx, Gedoz en Izquierdo prima buitenspelers hebt voor een 4-3-3. Nee, ik zie Vossen weinig potten breken in Brugge”, gaat De Mos verder.

Hij vervangt Vossen door een andere ex-Genkenaar: Benji De Ceulaer. Voorts behoren ook Sels (Gent), Dewaest (Genk), Kabasele (Genk), Obradovic (Anderlecht), Vormer (Club Brugge), Berrier (Oostende), Schoofs (STVV), Bailey (Genk), Edmilson (STVV) en Cyriac (Oostende) tot dé beste 11. Een terechte keuze?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.