De opvallende uitspraak van Meunier in perspectief geplaatst

Thomas Meunier (Club Brugge)

Thomas Meunier heeft met een opvallend interview uitgepakt. Toch betekent dat niet meteen dat we moeten vrezen voor een vertrek van de rechtsachter.

Meunier is één van de zes spelers uit de Jupiler Pro League die deel uitmaakt van de Rode Duivels-selectie. Wellicht staat hij zelfs in de basis tegen Andorra. “Dat er zes jongens uit de Belgische competitie in de kern zitten, is uitzonderlijk. Een transfer is volgens mij de enige manier om mijn kansen op een vaste plek bij de Rode Duivels te vergroten”, vertelt de rechtsachter.

“Als ik morgen een transfer kan realiseren, ben ik weg. Al besef ik dat de clubs die in de winterperiode transfers doen, vaak in moeilijkheden verkeren.” Eerder kwam Meunier al met een gelijkaardige visie in HLN. Toen vertelde hij dat hij niet jaloers is op de transfers van Ryan en Oulare. Hij stelde de Club-fans gerust en gaf aan bij voorkeur het seizoen bij Club gewoon uit te doen.

08 oktober 2015 18:37 - Bovendien heeft onze rechtsachter nog altijd respect voor blauw-zwart en zijn supporters, ook in deze moeilijke tijden. “We leren met zo’n situaties om te gaan. Club heeft heel warme fans. Dat was al zo in de periode van Koster en Daum”, besluit hij bij Voetbalkrant. Zie jij hem vertrekken in de winter?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.