De Sutter: “Daarom het ik het gevoel dat Club kampioen wordt”

Tom De Sutter high five (Club Brugge)

07 oktober 2015 06:05 - Op sportief vlak gaat het voorlopig nog niet zoals gewenst voor Tom De Sutter. Na amper twee basisplaatsen is de spits op de bank verzeild geraakt bij zijn nieuwe werkgever Bursaspor. Toch geniet de ex-aanvaller van Club Brugge volop van zijn verblijf in Turkije. 

Toen De Sutter de 5-0-nederlaag van blauw-zwart tegen Napoli vernam, schrok hij. “Nu, dat Napoli daarna ook met 5-0 van Lazio Roma wint, plaatst die zware cijfers wel in perspectief”, vertelt de 30-jarige voetballer aan HLN.

“Weet je… Misschien leg ik nu druk op mijn ex-ploegmaats, maar ik heb het gevoel dat Club dit seizoen kampioen wordt. Omdat alles nu tegenzit en het in de play-offs wel eens allemaal zou kunnen meezitten. Als Refaelov, Gedoz en Izquierdo terugkeren: dat zijn kwaliteitsspelers.”

“En een Vazquez die er wat meer met zijn hoofd bij zal zijn. Victor is een heel goede jongen en ik gun hem zeker zijn transfer, maar hij zal nu toch minstens tot Nieuwjaar de knop moeten omdraaien. Als hij een beetje geduld heeft en hard werkt, komt het wel. Zo is het ook bij mij gegaan”, besluit De Sutter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.