De Vlieger: “Daar is Meunier heel sterk in”

Geert De Vlieger (analist)

14 oktober 2015 06:40 - Dinsdag 13 oktober zal de geschiedenisboeken ingaan als een historische dag voor de Rode Duivels. En er maakte ook een Club-speler deel uit van de kersverse nummer één van de FIFA-ranking. Thomas Meunier viel even voor het uur in voor Vincent Kompany.

Na zijn sterke prestatie in Andorra, kreeg de Brugse rechtsback ook tegen Israël een kans om zich te bewijzen van bondscoach Marc Wilmots. En dat deed de 24-jarige Luxemburger met verve.

Meunier dweilde energiek zijn flank af en zorgde regelmatig voor gevaar. Dat zag ook analist Geert De Vlieger. “We zagen Meunier in zijn gekende stijl. Hij loopt de ruimtes in en zorgt toch altijd voor een offensieve meerwaarde.”

“Ik denk echt dat Wilmots een extra wapen heeft met Meunier. Als hij fit blijft en op niveau presteert, is hij een troef voor het EK van 2016 in Frankrijk.” Denk jij dat onze rechtsachter straks zal schitteren op het Europees Kampioenschap?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.