Degryse: “Club werd geholpen door de scheidsrechter”

Boskamp - Degryse - Coninx

19 oktober 2015 04:11 - Club Brugge speelde een hele sterke eerste helft, maar een veel mindere tweede. Dat zag ook Marc Degryse. Al twijfelt de analist of blauw-zwart het goede spelniveau wel kan doortrekken.

“De eerste helft van Club Brugge was goed. Ze speelden herkenbaar. Er zat meer frivoliteit in het elftal met Gedoz én er was meer drang naar voren met Vazquez en Izquierdo. De 1-0 aan de rust was eigenlijk te weinig. Maar Club zakte opnieuw weg na de rust.”

“Club mag gelukkig zijn dat het geen doelpunt tegenkreeg. Ze werden volgens mij wat geholpen door scheidsrechter Gumienny. Als je die strafschop fluit aan de ene kant, moet je dat ook doen aan de andere voor de fout van Claudemir op Lukaku”, zeg de analist in HLN.

“Bij Club is het nog niet helemaal wat het moet zijn. Niet alle zorgen zijn voorbij. Ze verslappen ofwel fysiek, ofwel mentaal. Ik ben benieuwd naar de resultaten in de komende twee wedstrijden. Twee keer uit, tegen Legia Warschau en Anderlecht. Uitwedstrijden zijn al het hele seizoen problematisch voor Club. Ik ben er niet zeker van dat ze kwaliteit kunnen brengen op verplaatsing.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.