Degryse: “Daar blijft Michel koppig in”

Boskamp - Degryse - Coninx

05 oktober 2015 05:25 - Club Brugge beleefde geen leuke zondagnamiddag in de Ghelamco Arena. Dat zag ook analist Marc Degryse. Hij weet waar het schoentje wringt bij blauw-zwart.

“Ik had Simons niet achteruit getrokken tegen AA Gent. Michel blijft daar koppig in. Los daarvan is de veldbezetting of de tactiek van Preud’homme niet de oorzaak van de nederlaag.”

“De eerste helft was goed: een goeie mentaliteit en enkele kansjes. Pijnlijk werd het echter na de 2-0. Toen zakte Club als een pudding in elkaar. Het heeft te maken met té weinig vechtlust in de groep, maar ook met het voetbal dat onvoldoende is eenmaal de controle verdwijnt.”

“Club voetbalt niet van achteruit en dat is een groot probleem voor mij. Technisch is het te weinig bij sommigen. De Bock speelt veel te passief. Op het middenveld verloor Vanaken zondag de strijd van Neto. Tja, Vanaken wint momenteel geen énkele strijd. Tegen Gent stond hij als een nummer 8 naast Vormer en velen menen dat daar zijn beste positie ligt. Ik ben het daar niet mee eens.”

“Vossen stelde mij eveneens teleur. Vormer was eens te meer de zeldzame troostprijs. De cijfers van Club Brugge dit seizoen zijn ondermaats. Het vertrouwen is er niet en veel spelers hollen achter hun beste vorm aan. Preud’homme heeft al veel oplossingen gezocht, maar niet gevonden. Het gevolg is een pak frustraties”, besluit hij in HLN.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.