Degryse: “Hij mag de lat hoger leggen voor zichzelf”

Marc Degryse (analist) (2)

28 oktober 2015 23:47 - Michel Preud’homme koos tegen OHL enigszins verrassend voor Stefano Denswil in plaats van Brandon Mechele. Zo zag de Nederlander zijn sterke eerste helft in Legia Warschau beloond worden met een basisplaats. Marc Degryse analyseert of de centrale verdediger aan de verwachtingen kon voldoen tegen OHL.

“Denswil was vandaag niet beter dan Mechele”, opent de analist bij PlaySports. “Michel Preud’homme gaf vooraf aan dat hij Denswil in de ploeg bracht voor zijn voetballend vermogen, maar hij verloor toch regelmatig de bal in de opbouw en zijn lange ballen kwamen vaak niet aan.”

“Zo lag Denswil aan de basis voor een goeie kans van OHL en werd het bijna 2-1. Ik vind dat je de lat hoger moet leggen als Denswil zijnde. Zeker als je van Ajax komt, waar uitvoetballen toch heel belangrijk is”, besluit Degryse.

Michel Preud’homme kwam na de wedstrijd ook nog even terug op de prestatie van zijn centrale verdediger. “Normaal gezien heeft Denswil een schitterende crosspass in de voeten, maar dat heeft hij vandaag niet laten zien. Hij moet zijn ritme terugvinden, al moet ik toegeven dat het in de opbouw soms te slordig was.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.