Degryse: “Hij was de grootste teleurstelling”

Marc Degryse (analist) (2)

26 oktober 2015 06:43 - Club Brugge ging zondagnamiddag met 3-1 ten onder in het Astridpark. Marc Degryse legt de vinger op de wonde, maar ziet nog geen reden tot paniek.

“Club heeft mij zowel in Warschau als Anderlecht niet kunnen overtuigen”, opent Degryse zijn betoog in HLN. “Er worden te veel fouten gemaakt bij de tegendoelpunten. Bij de eerste goal van Anderlecht vergeet Dierckx om Obradovic te volgen, heeft Meunier pech, snijdt Mechele de passlijn niet af en verliest Duarte het duel.”

“Dat zijn de verdedigende fouten waar Preud’homme het achteraf over had. Club was defensief slap.” En ook in het aanvallende compartiment liep het niet zoals gewenst. “Vazquez was afwezig, net als Gedoz. De grootste teleurstelling was echter Pereira. Als je hem vergelijkt met Okaka…”

“Ik vind dat Club ook te vaak roteert. Voor een spits als Vossen kan het bijvoorbeeld goed zijn om eens drie wedstrijden na elkaar te starten. Werk aan de winkel dus voor Preud’homme, al hebben ze met wedstrijden tegen OHL, Westerlo en Genk een relatief gemakkelijk programma. Een 9 op 9 is mogelijk en dan zal de schade halfweg de competitie nog wel meevallen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.