Degryse: “Punt in Anderlecht zou al succes zijn voor Club”

Boskamp - Degryse - Coninx

23 oktober 2015 05:07 - Anderlecht won in eigen huis met 2-1 van Tottenham, terwijl Club vergat om het af te maken in Legia Warschau. Marc Degryse blikt vooruit naar de Belgische Clasico van komende zondag.

“Anderlecht is met het oog op de topper toch duidelijk in het voordeel”, begint Degryse zijn betoog in HLN. “Eén: ze spelen in eigen huis. Twee: als je beide wedstrijden bekijkt, dan legde paars-wit de completere wedstrijd op de mat.”

“Bij Club Brugge is er, ondanks al het positieve uit de eerste helft, nog meer werk aan de winkel. Anderlecht staat verder. Ik vrees dat Club in het Astridpark een moeilijke middag tegemoet gaat. Het zal de kat uit de boom kijken.”

“Je merkt dat nog niet iedereen het volume heeft om een hele wedstrijd een hoog niveau aan te houden. Preud’homme kennende zal hij zondag niet proberen om Anderlecht meteen naar de keel te grijpen. Daar is deze groep nog niet klaar voor.”

“Club zal moeten hopen op flitsen van Diaby, Izquierdo en Gedoz, als die fit is. Een punt zou al een succes zijn voor Club. Al ligt het voordeel duidelijk bij paars-wit. Anderlecht heeft meer vertrouwen. Het kan een mooie week worden voor de Brusselaars.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.