Deze Bruggelingen moeten OHL opzijzetten

Club-spelers vieren (Club Brugge - Gent)

27 oktober 2015 21:31 - Woensdagavond staat er voor Club Brugge een thuismatch tegen Oud-Heverlee Leuven op het programma. Blauw-zwart wil na de nederlaag in het Astridpark opnieuw aanknopen met de zege en rekent daarvoor op onderstaande namen.

Sterkhouder Ruud Vormer staat dicht bij een terugkeer, maar de wedstrijd tegen OHL komt te vroeg voor de Nederlander. Naar verluidt zou hij de match van komende zaterdag tegen Westerlo wél opnieuw inzetbaar zijn.

Voorts voert Michel Preud’homme één wijziging door in vergelijking met de selectie van tegen Anderlecht. Belofte Lennert De Smul is er niet bij. Dat meldt de officiële website.

Selectie Club Brugge – OHL

Doelmannen: Sébastien Bruzzese, Sinan Bolat en Michael Cordier

Verdedigers: Thomas Meunier, Dion Cools, Davy De fauw, Brandon Mechele, Oscar Duarte, Stefano Denswil, Laurens De Bock en Boli Bolingoli Mbombo

Middenvelders: Timmy Simons, Claudemir, Hans Vanaken, Victor Vazquez en Felipe Gedoz

Aanvallers: Tuur Dierckx, Abdoulay Diaby, Jelle Vossen en Leandro Pereira

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.