Dit zijn de 6 ploegen die Play-Off I zullen spelen volgens Soetaers en De Mos

Club-fans fuck you

30 oktober 2015 05:58 - Nu de veertiende speeldag in de Jupiler Pro League nadert, zijn we bijna halfweg de gewone competitie. Tijd voor analisten Tom Soetaers en Aad de Mos om te voorspellen welke zes ploegen straks Play-Off I zullen spelen.

“Het is niet zo moeilijk om te analyseren wie Play-Off I zal spelen”, vertelt Aad de Mos. “Ik denk de grote 3, omdat Standard er volgens mij nog bij gaat komen. Pas maar op als ze in de flow komen. Daarnaast is er uiteraard Gent en Genk. En laten we vooral KV Oostende niet vergeten. Die moeten we niet onderschatten.”

“Voor mij staan er ook 5 ploegen vast, maar ik denk dat Standard te laat gaat komen”, aldus Tom Soetaers bij Stadion. “De kloof is weliswaar klein, maar ik denk dan eerder dat een Zulte Waregem of Charleroi de zesde ploeg zal zijn in Play-Off I. Ik geloof niet zo in Standard, want ik heb nog geen enkele wedstrijd gezien waarin ik dacht: ‘Nu zijn ze vetrokken.'”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.