Duarte stunt met Costa Rica bij de Verenigde Staten

Duarte stunt met Costa Rica bij de Verenigde Staten

14 oktober 2015 07:09 - Dinsdagnacht was de Red Bull Arena in New Jersey het decor voor een vriendschappelijke wedstrijd tussen USA en Costa Rica. Oscar Duarte & co gingen met het kleinste verschil winnen bij de Amerikanen.

Een verrassing, aangezien de Verenigde Staten een op papier sterker elftal aan de dag kan leggen. Zo bracht trainer Jürgen Klinsmann onder meer Howard (Everton), Cameron (Stoke City), Yedlin (Sunderland), Altidore (Toronto FC) en Guzan (Aston Villa) tussen de lijnen bij de USA.

Bij Costa Rica spreken enkel Navas (Real Madrid), onze Duarte en Campbell (door Arsenal uitgeleend aan Villarreal) tot de verbeelding. Laatstgenoemde scoorde de winnende treffer. Duarte stond in de basis en werd na een goeie wedstrijd een paar minuten voor tijd gewisseld voor Francisco Calvo.

“Uitstekende winst vandaag. We blijven beter worden met het oog op wat nog gaat komen. Bedankt allemaal voor de steun”, klinkt het via het officiële Facebook-kanaal van de Brugse verdediger.

Bekijk het winnende doelpunt van Costa Rica tegen USA

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.