‘Engels prikt datum voor zijn terugkeer’

Bjorn Engels juicht

27 oktober 2015 05:01 - Club Brugge heeft in alle competities nú al evenveel tegendoelpunten geslikt als heel vorig seizoen. Omdat de defensieve zorgen blijven aanslepen, hoopt heel Club Brugge dat Bjorn Engels snel terug tussen de lijnen staat.

Maandag kon je op BlauwZwartFans al lezen dat Bjorn Engels voor het eerst voluit met de groep meetrainde. De centrale verdediger nam deel aan de opwarming, het positiespel en de schietoefeningen.

Daarbij ondervond hij geen hinder en lijkt hij nu volledig verlost van zijn botoedeemprobleem. Dat meldt HLN. Gezien zijn achterstand en lange afwezigheid zal Engels wel nog enkele weken tijd nodig hebben om wedstrijdfit te geraken.

Bovendien wil blauw-zwart geen risico’s nemen met de publiekslieveling. Engels speelde zijn laatste wedstrijd op 4 oktober 2014 tegen Standard en zal wellicht begin december zijn rentree vieren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.