Europees avontuur van Club lijkt nu al voorbij

Michel Preud'homme schreeuwt

22 oktober 2015 22:52 - Club Brugge is er niet in geslaagd om aan te knopen met een Europese overwinning. Na een uitstekende eerste helft, zakte Club helemaal weg na de pauze.

Club begon gretig aan de wedstrijd en dat resulteerde in een resem kansen in de eerste helft. Vanaken bediende Vossen, maar die was te verrast om het leer in een leeg doel te schieten.

Even later kreeg blauw-zwart dan toch loon naar werken. Na een corner van Vanaken loste de Poolse doelman een inzet van Mechele. De fauw was bij de les en duwde de 0-1 tegen de netten. De 0-2 leek net voor rust in de maak, maar Izquierdo tikte de bal te ver van zijn voet.

Een compleet ander spelbeeld in de tweede helft. Legia Warschau, dat in de eerste helft nog helemaal niets had klaargemaakt, kwam goed uit de kleedkamer en scoorde meteen de 1-1 via Kucharczyk. De Polen begonnen de duels te winnen en dat resulteerde in kansen voor onder meer Jodlowiec en ex-speler Trickovski. Club antwoordde met een afgeweken schot van Izquierdo.

Vossen werd toen hij alleen op doel afging nog nipt afgevlagd voor buitenspel, maar verder geraakte Club niet meer. Zo bleef het 1-1 en staat Club gedeeld laatste in zijn Europa League-groep.

Reacties Legia Warschau – Club Brugge

#LEGCLU / Reacties from Club Brugge on Vimeo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.