Gedoz: “Daar moet ik nu eerst aan werken”

19 oktober 2015 03:31 - We hebben Felipe Gedoz lange tijd moeten missen, maar de Braziliaan is helemaal terug! Hij was een gesel voor de Oostendse verdediging en nam de enige treffer voor zijn rekening. Maar fit? Dat is hij naar eigen zeggen nog lang niet.

Nadat we 70 minuten lang met volle teugen genoten van de geweldige voeten van Gedoz, moest hij noodgedwongen naar de kant. “Krampen, het is niet ernstig”, stelde Preud’homme achteraf gerust.

“Ik ben nog lang niet honderd procent fit”, bekent Gedoz in Het Nieuwsblad. “Ik heb maanden van bed naar zetel en terug gesukkeld. Ik heb spiermassa verloren en ben gewicht aangekomen. Tijdens mijn revalidatie kon ik in eerste instantie enkel maar wat wandelen.”

“Nu moet ik eerst aan mijn conditie werken. Maar wees gerust, ik ben nog nooit zo klaar geweest voor iets als voor deze comeback”, besluit de 22-jarige middenvelder.

Herbekijk de geweldige rush van Gedoz, die foutief werd afgestopt door Lukaku

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.