Gedoz: “Heb er vaak aan gedacht om te stoppen”

Felipe Gedoz (Club Brugge - KV Mechelen)

17 oktober 2015 15:44 - In de zomer van 2014 streek Felipe Gedoz bij Club Brugge neer. De 22-jarige Braziliaan stond het voorbije half jaar aan de kant met een pubalgieblessure en heeft een erg moeilijke periode achter de rug.

Nu Gedoz terug tussen de lijnen staat, blikt hij terug op zijn blessure. “Op een gegeven moment kon ik gewoon niet meer naar mijn ploeggenoten kijken”, zucht Gedoz.

“Zij mochten belangrijke matchen spelen, terwijl ik de slechtste zes maanden uit mijn leven beleefde. Ik heb van iedereen veel steun gehad, zeker van mijn familie, maar ik heb er toch vaak aan gedacht om te stoppen”, besluit Gedoz in Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.