Gent dompelt Club in crisis

Michel Preud'homme schreeuwt

04 oktober 2015 16:22 - AA Gent heeft Club Brugge zondagnamiddag in een crisis ondergedompeld. Preud’homme en de zijnen werden met 4-1 en nul punten naar huis gestuurd.

Na een evenwichtig begin, waren het de Buffalo’s die op voorsprong kwamen. Matton brak door in de zestien, maar werd foutief afgestopt door Meunier. Verbist twijfelde niet en wees naar de stip. Kersverse Rode Duivel Kums ging achter de bal staan en trapte het leer voorbij Bruzzese.

Even later kreeg Vossen na goed doorkoppen van Pereira dé kans op de gelijkmaker, maar zijn poging waaide voorlangs. Ook de inglijdende Duarte kwam net te laat. Zo bleef het 1-0 aan de rust.

Na de pauze was het opnieuw Meunier die een penalty veroorzaakte na handspel. Kums tekende voor zijn tweede van de avond en mocht daarna zelfs een hattrick scoren van de Brugse defensie. Depoitre maakte het met zijn 4-0 nog allemaal wat erger voor de Bruggelingen.

Vormer nam de eerredder nog voor zijn rekening, maar dat was enkel voor de statistieken van belang. Zo werd het 4-1 na een dramatische zondagnamiddag en verliest blauw-zwart 10 van zijn laatste 18 wedstrijden. Moet Michel Preud’homme in vraag gesteld worden?

Bekijk hier de reacties van Preud’homme, Vanaken en Simons

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.