Goed nieuws voor Maty Ryan

Mathew Ryan met Club-sjaal

24 oktober 2015 14:24 - Mathew Ryan verkaste afgelopen zomer voor 7 miljoen euro naar Valencia. Het Australische sluitstuk beleefde wel nog niet veel plezier aan die overgang, al is er intussen goed nieuws voor hem.

Ryan blesseerde zich eind augustus aan de knie. Hij zou een maandje buiten strijd zijn, maar de 23-jarige doelman kreeg al snel een nieuwe tegenvaller te verwerken door een infectie aan zijn geopereerde knie, waardoor hij zijn herstelproces aanzienlijk verlengd zag worden.

Intussen is Ryan aan de betere hand. “Het is goed om de bal opnieuw te kunnen voelen”, stuurde de ex-doelman van Club Brugge, samen met onderstaande video, de wereld in.

Maty zou graag fit geraken voor de Champions League-confrontatie met AA Gent (op woensdag 4 november). “Ik heb nog altijd een eitje te pellen met Gent. Zij namen ons met Club Brugge de titel af”, klinkt hij vastberaden.

Good to get a feel for the ball again. | Es bueno sentir el contacto del balon otra vez.

Een video die is geplaatst door Maty Ryan (@matyryan) op

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.