“Ik begrijp niet dat Preud’homme nog aanzien wordt als beste trainer in België”

Michel Preud'homme zorgen

27 oktober 2015 05:18 - Michel Preud’homme heeft Club Brugge dit seizoen nog niet op de rails gekregen. De kritiek neemt dan ook toe. Zo haalt gewezen voetballer Marc Hendrikx stevig uit naar de Brugse coach.

“Hoeveel krediet krijgt Michel Preud’homme nog bij Club Brugge? Die vraag stel ik mezelf. Preud’homme maakt verkeerde keuzes, maar toch blijft hij volledig buiten schot. Niemand die er een kanttekening bij maakt”, vertelt de ex-Rode Duivel.

“Niet dat een trainer direct moet afgerekend worden op zijn resultaten, maar als je ziet hoe snel andere coaches hard worden aangepakt, dan mag Preud’homme niet klagen. Hij wordt nog steeds aanzien als de beste trainer van België, ik begrijp niet waarom”, gaat hij verder.

“Club Brugge heeft duidelijk genoeg kwaliteit in de kern, maar dat zie je niet terug in de resultaten. Preud’homme krijgt op dit moment niks klaar. Ik vind dat hij ook te veel roteert. Dat is nergens voor nodig en bovendien is in het verleden al zo vaak gebleken dat roteren niet marcheert. Hoeveel coaches zijn er al van moeten terugkomen?”, besluit Hendrikx in Het Belang van Limburg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.