Leekens: “Er ligt te veel druk op hem”

Hans Vanaken (Club Brugge - Genk)

06 oktober 2015 08:45 - Na de 4-1-pandoering in de Ghelamco Arena spreekt iedereen van een crisis bij Club Brugge. Georges Leekens analyseert waar het momenteel misloopt bij blauw-zwart.

“Het vertrek van Ryan is een groot verlies. Hij stelde zijn verdediging gerust”, vertelt onze ex-trainer bij de RTBF. Volgens de 66-jarige voetbalcoach heeft Preud’homme heel wat werk voor de boeg tijdens de welgekomen interlandonderbreking.

“Vooral op mentaal vlak moet er hard gewerkt worden. En Club moet Vazquez recupereren, want er ligt te veel druk op de schouders van Vanaken. Al ligt het probleem niet bij één speler. Ze zijn met te veel in Brugge die hun beste niveau niet halen.” Heeft hij gelijk?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.