Mannaert: “Oostende is een artificieel verhaal”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

15 oktober 2015 19:25 - Zondag staat dé topper van de elfde speeldag op het programma: Club Brugge ontvangt in eigen huis leider KV Oostende. Algemeen manager Vincent Mannaert trekt de duurzaamheid van het model van de Kustboys in twijfel.

Mannaert merkt op dat Oostende wel erg veel geld geïnvesteerd heeft. “Berrier een beter contract geven dan in Zulte Waregem, Cyriac meer geven dan wat hij verdient op Anderlecht (en dan spreek je over meer dan een miljoen euro per jaar) – Akpala en Rozehnal terughalen, Lukaku, Capon, de hele trainersstaf weghalen bij Kortrijk,…”

“Dat zijn toch serieuze vitamientjes. Op dat vlak is het een artificieel verhaal, gelinkt aan een figuur die veel kleur brengt in het Belgische voetbal. Of het een duurzaam model is? Het hangt ervan af hoeveel ‘vitaminen’ Marc Coucke nog investeert”, besluit hij in Sport/Voetbalmagazine.

De uitspraken van Mannaert lokten hier en daar verontwaardigde reacties uit. Onder meer staatssecretaris en Oostendenaar Bart Tommelein haalde uit naar Mannaert. “Met alle sympathie voor Club Brugge en de supporters, maar is dit nu echt het niveau van een CEO? Spijtig”, tweette hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.