Mannaert reageert op kritiek rond ‘artificiële Oostende’

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

15 oktober 2015 19:44 - Algemeen manager Vincent Mannaert heeft gereageerd op de kritiek die hij kreeg omwille van zijn uitspraken over Oostende. “Er ligt een heel andere nuance in het artikel, dan wat er nu van gemaakt wordt”, verklaart Mannaert.

Woensdag blikte Mannaert in Sport/Voetbalmagazine vooruit op dé topper van komende zondag tussen Club Brugge en KV Oostende. Hij vertelde onder meer dat het model van de Kustboys een artificieel verhaal is.

De uitspraken van de blauw-zwarte CEO lokten verontwaardigde reacties uit. Onder meer staatssecretaris en Oostendenaar Bart Tommelein haalde uit naar Mannaert. “Met alle sympathie voor Club Brugge en de supporters, maar is dit nu echt het niveau van een CEO? Spijtig”, tweette hij. “Het is niet de taak van een manager om andere ploegen te schofferen”, voegde hij eraan toe.

Mannaert reageerde voor de camera van VTM. “Ik wil toch even nuanceren. Ik heb nooit gezegd dat KV Oostende een artificiële club is. Ik heb gezegd dat ze uiteraard in ruime mate afhankelijk zijn van Marc Coucke, maar ze staan verdiend bovenaan. En het is een goeie zaak dat mensen als Coucke veel geld investeren in het Belgische voetbal”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.