Mannaert verklaart waarom hij ontevreden is over Vazquez

Victor Vazquez (Club Brugge)

14 oktober 2015 20:11 - Victor Vazquez kende een moeizame competitiestart bij Club Brugge. De Spanjaard kreeg al heel wat kritiek te verduren van het Brugse publiek en ook Vincent Mannaert is op dit moment niet tevreden met de prestaties van de Profvoetballer van het Jaar.

“Ik heb bij Victor nog geen signalen ontvangen dat hij zegt: ik ga hier nog eens het verhaal van vorig seizoen brengen”, opent onze algemeen manager in Sport/Voetbalmagazine. “Ik denk dat hij met de ontgoocheling rond zijn transfer worstelt. Ik ben er zeker van dat hij niet had verwacht nog bij Club Brugge te spelen.”

“In principe zou elke speler die aan de voorbereiding begint, anders moeten denken: alsnog een transfer afdwingen door goed te spelen tot en met 31 augustus, want op het einde gebeurt nog heel veel”, besluit een misnoegde Mannaert. Kan je hem begrijpen?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.