Mathew Ryan steekt Preud’homme een hart onder de riem

Mathew Ryan met Club-sjaal

17 oktober 2015 06:48 - Het zijn moeilijke tijden voor Michel Preud’homme en Club Brugge. De succesvolle trainer van blauw-zwart kende een tegenvallende seizoensstart, maar is vastberaden om die zo snel mogelijk achter zich te laten. Mathew Ryan sprak de Brugse coach alvast moed in via een boodschap in HLN.

Michel,

Je weet wat het is om op het hoogste niveau succesvol te zijn. Niet alleen als speler, maar ook als coach. Deze zware periode doet die mooie momenten alleen maar zoeter smaken. Ik weet dat jij dat beseft.

Hopelijk beginnen die goede tijden opnieuw dit weekend, waarin jij met Club Brugge opnieuw de dominante ploeg wordt die het steeds is geweest.

Ik kijk ernaar uit om het team nieuwe successen te zien boeken, net zoals we dat enkele maanden geleden nog hebben gedaan door de Beker van België te winnen. Succes Michel en ‘all the best’.

Maty.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.