Meunier: “Dat moeten we zondag doen”

Thomas Meunier (Club Brugge)

03 oktober 2015 16:32 - Club Brugge leed donderdagavond een pijnlijke nederlaag tegen FC Midtjylland. Een vervelend moment, want zondag wacht de topper tegen AA Gent. Toch is er volgens Thomas Meunier geen reden tot paniek.

EĂ©n van de weinige lichtpunten bij blauw-zwart was Meunier. Hij viel in en zorgde op heerlijke wijze voor de eerredder (zie video). Ondanks de zwakke prestatie van de ploeg, verwacht de 24-jarige rechtsback niet dat de Europa League-wedstrijd komend weekend sporen zal nalaten.

“Die wedstrijd in een volle Ghelamco Arena wordt totaal anders dan die van donderdagavond. Nu was het wat kil en was er niet echt sfeer. Daardoor ontbrak er wat engagement”, vertelt Meunier in HLN.

“Ik denk dat we helemaal anders voor de dag zullen komen en het belang van de topper tegen Gent wel kennen. We staan nu in de top zes, maar dat is niet genoeg. Om bovenaan het klassement te komen, moeten we zondag winnen en dat beseffen we. We zijn klaar om naar Gent te gaan!”

De knappe eerredder van Meunier

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een Ă©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.