Meunier prijst Daum: “Dat heb ik altijd in gedachten gehouden”

Thomas Meunier (Club Brugge)

09 oktober 2015 18:40 - Thomas Meunier krijgt zaterdag in Andorra dé kans om te laten zien wat hij in zijn mars heeft bij de Rode Duivels. De rechtsback van Club Brugge beseft dat de plaatsen duur zijn en wil straks zijn beste beentje voorzetten.

“De nationale ploeg geeft weinig goals weg. De defensie behoort tot de beste van Europa en de wereld. Wat dat betreft heb ik altijd het systeem van Daum (ex-coach Club Brugge, nvdr) in gedachten gehouden”, opent Meunier in HLN.

“We wonnen toen vijf of zes keer op rij. Het was iedere keer 1-0 of 0-1, maar we kregen nooit een goal tegen. Ik vind het beter om zes keer met 1-0 te winnen, dan één keer met 7-0 en er de volgende match drie of vier binnen te krijgen.”

“Het gaat om regelmaat en discipline in de ploeg en die zie ik bij de Rode Duivels, die wat dat betreft het niveau van Argentinië of Duitsland halen. Dat geeft weinig reden om te veranderen”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.