Meunier stelt Club-fans gerust: “Dat is mijn eerste doel”

Thomas Meunier (Club Brugge)

11 oktober 2015 05:55 - Thomas Meunier speelde zaterdagavond een goede wedstrijd met de Rode Duivels in Andorra. Na de match deed de rechtsback van Club Brugge onder meer zijn toekomstplannen uit de doeken bij L’Avenir.

Zijn sterke individuele prestatie, de succesvolle tandem met Dries Mertens en de kwalificatie voor het EK in Frankrijk. Meunier kan duidelijk terugkijken op een geslaagde zaterdagavond.

De Luxemburgse verdediger verloor bijna geen enkel duel en zorgde ook offensief voor dreiging. “Het is fijn voetballen met Dries (Mertens, nvdr). Hij was voortdurend aanspeelbaar en bood zo altijd een oplossing”, vertelt Meunier. “Dat we winnen en de eerste plaats innemen is perfect”, gaat hij verder.

“Ik denk dat ik geen twee ballen verloren heb. En ik ben erin geslaagd om geconcentreerd te blijven, wat niet altijd gemakkelijk is in zo’n wedstrijd. Voor de toekomst is het nu mijn eerste doel om het seizoen met Club Brugge te slagen en de huidige situatie om te keren”, besluit de 24-jarige verdediger.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.