Meunier ziet twee Club-spelers die het kunnen maken in de Premier League

Hans Vanaken (Club Brugge - Kopenhagen)

20 oktober 2015 18:21 - Thomas Meunier heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Club Brugge. Maar onze rechtsachter heeft ook al aangegeven dat hij geen fan is van een wintertransfer, omdat voornamelijk ploegen in moeilijkheden dan actief zijn op de transfermarkt.

Meunier pakte eerder vandaag uit met de uitspraak dat weinig Club-spelers ooit de top van de Premier League zullen halen. Als hem vervolgens gevraagd wordt welke spelers dan toch in aanmerking zouden komen voor pakweg Everton of Tottenham, komt de rechtsback met enigszins opvallende namen.

“Hans Vanaken of Laurens De Bock. Laurens krijgt te veel kritiek, want hij is nog jong. Hij kan nog grootse prestaties leveren. Voor de rest denk ik ook aan Dennis Praet en Youri Tielemans. Ze hebben onmiskenbaar talent, maar ze moeten goed omringd worden om hun beste niveau te halen. Andy Najar ook. En zelf heb ik ook die ambitie.”

Voorlopig heeft Meunier het wel nog altijd naar zijn zin in Brugge. Al heeft hij toch nog een wens voor dit seizoen bij blauw-zwart. “Ik hoop gewoon wat hoger te spelen dan nu als rechtsachter. En ik zou ook nog eens graag als nummer 10 spelen”, besluit Meunier tegenover Sport/Voetbalmagazine.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.