Mulder: “Dat gunde ik hem écht”

Jan Mulder (analist)

31 oktober 2015 23:52 - Club Brugge kende zaterdagavond weinig moeite met een onmachtig Westerlo. Toch had de score veel hoger kunnen en misschien wel moeten oplopen dan 0-2. Dat vonden ook analisten Eddy Snelders en Jan Mulder.

“Het was een beetje een kat- en-muisspel, maar Club vergat om af te werken”, vertelt Snelders bij PlaySports. Vooral Jelle Vossen wrong enkele uitstekende kansen de nek om in ’t Kuipje.

“Jelle speelde een goeie wedstrijd. Maar als je echt wil spreken van een topwedstrijd, dan moet je een doelpunt maken. Maar laten we niet vergeten dat Van Langendonck vier tot vijf gemaakte doelpunten heeft tegengehouden.”

Ook Mulder zag de 26-jarige Limburger een uitstekende partij spelen. “Ik gunde het Vossen écht”, vertelt de Nederlander vol overgave. “Ik vond hem geweldig, maar hij had wel drie keer moeten scoren.”

Na de wedstrijd reageerde Vossen voor de camera. Daarin was Mulder het wel niet helemaal eens met de Brugse spits. “Het is zo’n sympathieke speler, maar hij mag gerust toegeven dat hij een paar doelpunten had moeten maken. Ik vind het een beetje jammer dat hij zegt dat de media nu iets gaat maken van zijn gemiste kansen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.