Mulder: “Zijn aanwezigheid was belangrijker dan de opstelling van Club”

Jan Mulder (analist)

20 oktober 2015 05:49 - Club Brugge klopte afgelopen weekend leider KV Oostende met 1-0 en dankte die krappe zege vooral aan zijn uitstekende eerste helft. Dat zag ook Jan Mulder. Volgens de Nederlander was één man bepalend voor de Brugse zege.

“De aanwezigheid van Gedoz was belangrijker dan de rest van de opstelling”, opent Mulder in Extra Time. “Op die domme penalty na, want je kan echt niet dommer trappen, was hij geweldig.”

“In combinatie met Vazquez heeft Club daar een enorm goed duo lopen”, gaat hij verder. “Hij verdedigt zelfs mee en heeft altijd zin om naar voren te gaan. Zo sleept hij andere spelers mee. Het Brugse publiek ziet hem graag aan het werk”, besluit Mulder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.