Nieuwe tegenvaller voor Ryan

Mathew Ryan (Club Brugge)

08 oktober 2015 05:15 - Mathew Ryan verkaste afgelopen zomer naar de Spaanse topclub Valencia. Hij ontpopte zich meteen tot een betrouwbaar sluitstuk, maar kreeg eind augustus te kampen met een zware knieblessure. En er is nog meer onheil op komst voor de ex-doelman van Club Brugge.

Begin september onderging Ryan een operatie aan zijn knie. De Australiër herstelde relatief vlot en leek een maandje later weer helemaal klaar om het doel van Valencia te verdedigen (zie video onderaan).

Maar Maty moest afgelopen weekend opnieuw in het ziekenhuis doorbrengen door een onverwachte infectie aan zijn geopereerde knie. Daardoor mist hij al sowieso de competitiewedstrijd tegen Malaga van zaterdag 17 oktober.

Ryan ziet zo zijn herstelproces verlengd worden en moet zich voorlopig behelpen met krukken. Dat melden Spaanse bronnen. Bij deze willen wij Maty een spoedig herstel wensen!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.