Nieuwsflits over Refaelov, Coopman, Castelletto en Izquierdo

Lior Refaelov (Club Brugge - Kortrijk)

30 oktober 2015 06:20 - Zaterdagavond trekt Club Brugge naar ’t Kuipje. Op deze vier spelers hoeft Michel Preud’homme alvast niet te rekenen tegen Westerlo.

Lior Refaelov mag volgende week opnieuw bij de groep aansluiten. Hij herstelt nog altijd van een voetbreuk. Ook Sander Coopman, die terugkeert van een knieblessure, mag weldra voluit gaan. Dat weet Het Laatste Nieuws.

Jean-Charles Castelletto heeft intussen de looptrainingen hervat. De 20-jarige Fransman stond een drietal weken aan de kant met een scheurtje in de hamstring. José Izquierdo is tot slot out met een heupblessure. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure van de Colombiaan is, maar Club hoopt hem volgend weekend te recupereren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.