Nog meer goed nieuws uit Brugse ziekenboeg

Michel Preud'homme duim omhoog

21 oktober 2015 20:07 - De laatste tijd dunt het lijstje met geblesseerden bij Club Brugge serieus uit. Preud’homme kon onlangs José Izquierdo, Felipe Gedoz en Stefano Denswil al recupereren en ook Lior Refaelov, Bjorn Engels en Sander Coopman worden binnenkort terug tussen de lijnen verwacht. Maar er is nog meer goed nieuws voor blauw-zwart.

Zo zou Bernie Ibini terug op het trainingsveld staan. De 23-jarige Australiër kwam afgelopen zomer over van Sydney FC, maar brak op zomerstage in Garderen zijn kuitbeen.

Woensdag werkte Ibini voor het eerst in drie maanden een looptraining af. Dat weet HLN. Ondanks het feit dat zijn blessure gunstig evolueert, zou het wel nog wachten zijn tot na Nieuwjaar vooraleer Michel Preud’homme op hem kan rekenen. Keep going Bernie!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.