Ontroerende gebeurtenis voor Castillo

Nicolas Castillo viert

10 oktober 2015 06:06 - Nicolas Castillo beproeft momenteel zijn geluk bij Frosinone Calcio. Het loopt voor de Chileen niet van een leien dakje bij de voorlaatste in de Serie A, maar daar zal de spits van Club Brugge momenteel even niet aan denken.

Castillo stond nog maar één keer in de basis bij zijn nieuwe Italiaanse werkgever (in het 1-1-gelijkspel tegen Juventus) en verzamelde in zeven wedstrijden slechts 89 speelminuten.

Dat hij helemaal alleen in Italië vertoeft, maakt het er natuurlijk niet gemakkelijker op. Zeker niet als je een hoogzwangere vrouw in Chili moet achterlaten. Intussen is die situatie wel van de baan, want Castillo is vrijdag vader geworden.

Zijn vriendin stuurde onderstaand kiekje via haar Instagram-account de wereld in. Eerder deze week werd ook de geblesseerde Sander Coopman vader van een zoontje Lyam. Bij deze wil BlauwZwartFans zowel Castillo als Coopman van harte feliciteren!

Nicolas Castillo is vader geworden

Bron foto: Instagram catalinajosefab

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.