Ook deze nieuwkomer verscheen op training

Michel Preud'homme geeft aanwijzingen

12 oktober 2015 19:27 - Thomas Meunier vertoeft momenteel bij de Rode Duivels. Mogelijk krijgt de rechtsback van Club Brugge dinsdagavond tegen Israël opnieuw speelminuten. En ook Oscar Duarte is momenteel aan de slag met zijn nationale elftal. Hij neemt het woensdag met Costa Rica in een vriendschappelijke wedstrijd op tegen de Verenigde Staten. Daardoor was er maandag een nieuwkomer op training.

Omdat Michel Preud’homme momenteel zowel Meunier als Duarte in zijn verdedigende compartiment mist, koos hij ervoor om Jordan Renson mee te laten trainen.

De 19-jarige centrale verdediger plaatste op de laatste dag van de zomermercato zijn handtekening onder een contract van 2 seizoenen en mocht maandag een eerste keer proeven van een training met de A-kern van blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.