Ook in Brugge wordt spelersbus belaagd: MPH gaat in discussie

Michel Preud'homme boos

04 oktober 2015 20:47 - Na de 4-1-nederlaag in de Ghelamco Arena, is de woede bij de Brugse supportersaanhang nog altijd niet gekoeld. Toen de spelersbus in Brugge arriveerde, werd die opnieuw belaagd.

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat de Club-supporters protesteerden na de match in Gent. Een paar uur later werd zelfs de spelersbus tot stilstand gebracht in Loppem.

En ook in Brugge moest de blauw-zwarte spelersbus het ontgelden. Deze keer verscheen Michel Preud’homme wél op het appèl. Hij had natuurlijk niet veel keuze. Is dit het einde van het MPH-tijdperk bij Club Brugge of komt dit allemaal nog goed volgens jou?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.