Oostende blijft maar sneren naar Club Brugge

Marc Coucke (KV Oostende)

08 oktober 2015 23:31 - KV Oostende kan zijn geluk niet op. De fiere leider bereidt zich momenteel volop voor op de clash van volgende week zondag in Jan Breydel en kan het niet laten om regelmatig een steekje uit te delen aan blauw-zwart.

Zo haalde voorzitter Marc Coucke in aanloop naar Club Brugge – Oostende al enkele keren uit naar blauw-zwart. En ook het officiële Twitter-account van KVO deed lustig mee.

Deze keer is het de beurt aan Guga Baul. De stemmenimitator is ambassadeur van de kustploeg en spotte met Michel Preud’homme. Op het einde van zijn Medley bij MNM imiteert hij de Brugse coach met volgende woorden: “Ja, Club Brugge zal kampioen spelen… Maar niet dit jaar. En niet met mij.”

Moet kunnen of zou een ploeg als Oostende zich beter wat nederiger opstellen ten opzichte van een topclub? Tom Boudeweel, sportjournalist bij de VRT, nam het alleszins al op voor Club.

Een overzichtje

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.