Op deze manier probeert Club de kalmte te bewaren

Club-fans keep the faith

Club Brugge likt zijn wonden na de 4-1-nederlaag tegen AA Gent. Na de uitlooptraining volgde een serieus groepsgesprek. Opvallend detail: de blauw-zwarte training werd door heel wat persfotografen bijgewoond (zie video).

Volgens HLN liep het groepsgesprek vrij constructief, zonder harde woorden. Er werd onder meer aangegeven waar het allemaal misliep tijdens de wedstrijd tegen de Buffalo’s. Iedereen kon zo voor zichzelf uitmaken bij wie de verantwoordelijkheid lag.

De bedoeling is dat nu van de interlandbreak gebruikgemaakt wordt om als één hechte groep naar de thuiswedstrijd tegen leider KV Oostende toe te leven.

Maandagavond tekenden Vazquez, Pereira, Claudemir en Refaelov ook nog present op een supportersavond in Zedelgem. Van enige vijandigheid tussen spelers en supporters was er alvast niets meer te merken.

06 oktober 2015 07:59 -

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.