Op deze manier vult Dierckx zijn vrije dag in

Tuur Dierckx (Club Brugge)

16 oktober 2015 06:22 - Woensdag kregen de spelers een dagje vrij van Michel Preud’homme. Er staat Club immers een druk programma te wachten met vijf wedstrijden op twee weken. Bekijk hier hoe Tuur Dierckx zijn vrije dag doorbracht.

Tuur lapte de verlofdag aan zijn laars en ging uit eigen initiatief nog wat extra trainen. En als we onderstaande video mogen geloven, staat de 20-jarige aanvaller scherp. Ideaal voor komende zondag?

Bekijk hoe Dierckx op zijn vrije dag een extra training inlast

Individuele training Tuur Dierckx

“Elke dag beter willen worden” blijft het motto van Tuur Dierckx. In 2009 maakte Tuur de overstap van VC Westerlo naar de Club Academy. 4 jaar en heel wat trainingsuren later maakte hij zijn debuut op het hoogste niveau en dit seizoen is Tuur een belangrijke schakel in ons eerste elftal.Op zijn vrije dag kwam Tuur, op eigen initiatief, wat bijtrainen.

Posted by Club Brugge Academy on Wednesday, October 14, 2015

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.