Orlans: “Dat lukte bij Club Brugge niet”

Jan Breydelstadion

16 oktober 2015 06:58 - Zondag komt leider KV Oostende op bezoek in Jan Breydel. Voor Patrick Orlans en Luc Devroe, die beide een Club-verleden hebben, belooft het een speciale namiddag te worden.

KV Oostende is sexy. En dat is volgens technisch directeur Devroe vooral de verdienste van Orlans en zijn team. “Toen Coucke mij belde, was mijn houdbaarheidsdatum in Brugge verstreken”, vertelt Orlans aan HLN. En dus trok de commercieel directeur naar de Kust.

“Wij steken energie in onze evenementen, want dat gaat niet automatisch. En op een bepaald ogenblik vallen de puzzelstukjes in mekaar en dat is nu het geval bij ons.”

Nog nooit gezien: zelfs Rozehnal niet met een lang gezicht

“Kijk ook naar de spelersgroep: van alle kernen die ik in 25 jaar meemaakte, heb ik dit nog nooit gezien. Deze jongens gaan met plezier naar Plopsaland of het Filmfestival. Zelfs de meest ervaren David Rozehnal loopt daar niet met een lang gezicht rond.”

“Bij Aalst en Lokeren gold hetzelfde concept, bij Club Brugge niet. Ik heb het geprobeerd, maar ze hadden er geen behoefte aan. Een topclub heeft dat ook niet nodig. Het slechtste amusement is kunstmatig amusement. Bij Marc Coucke en mezelf en iedereen errond zit dit in ons dna”, besluit hij.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.