Pereira: “Dat doe ik niet graag”

Leandro Pereira (Club Brugge)

03 oktober 2015 16:28 - Leandro Pereira kwam afgelopen zomer over van de Braziliaanse voetbalclub Palmeiras. Het verleden leert ons dat Zuid-Amerikanen tijd nodig hebben om zich aan te passen, maar daar lijkt de 24-jarige spits niet veel last van te hebben.

Pereira is vooral zijn landgenoten dankbaar voor zijn goede integratie. “Ik was blij toen ik hoorde dat er met Claudemir en Gedoz nog andere Brazilianen waren. Ik ben intussen ook al Engelse les aan het volgen, maar dat doe ik niet graag. Ik vind het zeer moeilijk en speel liever wat videogames”, bekent hij in Het Nieuwsblad.

Op voetbalgebied blijkt Pereira alleszins over de juiste mentaliteit te beschikken. “Ik ben een doorzetter in alles wat ik doe. Ik geloof niet in het begin van dingen. Enkel het einde, dat telt!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.