Preud’homme: “Daarin zijn we verwittigd”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

31 oktober 2015 05:38 - Zaterdagavond trekt Club Brugge naar ’t Kuipje op zoek naar zijn tweede uitoverwinning van het seizoen. Michel Preud’homme blikt vooruit.

Niets dan hoopvolle commentaren bij de blauw-zwarte spelerskern na de 2-0-winst tegen Oud-Heverlee Leuven. “Het moet ons doel zijn uit de laatste drie wedstrijden van de heenronde het maximum te puren”, aldus de eensgezinde boodschap van de Club-spelers. “Ik hoor het ze graag zeggen”, bevestigt Preud’homme.

“Tegen de ploeg van Jacky Mathijssen stonden mijn spelers in elk geval met de juiste mentaliteit op het veld. Dat wil ik in Westerlo ook zien. Voor alle duidelijkheid: onze mentaliteit was op Anderlecht ook goed, maar daar werden onze verdedigende tekortkomingen afgestraft.”

Toch is de Brugse coach voor de verplaatsing naar de rode lantaarn op zijn hoede. “Het blijft een uitwedstrijd en in Westerlo gaan voetballen, is voor iedere tegenstander een klus”, klinkt het op de officiële website. “We moeten op onze hoede zijn en er anderhalf uur lang zeer geconcentreerd te werk gaan.”

“Na hun gelijkspel tegen Gent en in extremis tegen Moeskroen, zijn we verwittigd. Niemand gaat in Westerlo met de vingers in de neus winnen. Ik maak me desondanks sterk dat mijn selectie op vele vlakken op de goede weg is. De schakels beginnen stilaan in elkaar te passen. Vooral de inpassing van onze laatste nieuwkomers verloopt steeds vlotter.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.