Preud’homme: “Dan moet ik een beslissing nemen”

Michel Preud'homme (Club Brugge - Genk)

05 oktober 2015 15:28 - Club Brugge incasseerde gisteren een nieuwe klap in de Ghelamco Arena. Michel Preud’homme sprak met Sporza en analyseert de matige seizoensstart van blauw-zwart.

Preud’homme vindt dat het vooral in de tweede helft misliep. “Na de 2-0 gingen we uit positie lopen. Daar gaan we in de fout. De volgende keer moeten we bij een 2-0-achterstand alles dichtgooien en dan hopen op de 2-1. Pas dan kunnen we risico’s nemen. Ik zal dat doen, niet mijn spelers.”

Vooral de vele tegengoals baren de Brugse coach zorgen. “We spelen nochtans met dezelfde defensie als vorig jaar. De vele tegendoelpunten zijn ook de reden dat ik Simons mee achteraan had gezet tegen Gent. Hij kan de anderen vertrouwen en leiding geven, want hij is een tweede coach op het veld. Dat ging niet slecht, tot in de tweede helft.”

Ook de Brugse fans reageerden zondag voor het eerst op de tegenvallende resultaten. “Als de fans willen klagen, dan mag dat. Ik begrijp hen, maar ik werk altijd hard en probeer de spelers ook hard te laten werken, misschien soms zelfs té. Ik doe hetzelfde als vorig jaar en dat was een schitterend seizoen. Maar als het niet opgelost raakt, dan moet ik een beslissing nemen. Daar zal ik over nadenken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.