Preud’homme kan tegen OHL niet rekenen op flitsen flankaanvaller

28 oktober 2015 07:16 - Woensdagavond komt Jacky Mathijssen met OHL op bezoek in Jan Breydel. Club pakte dit seizoen 15 op 15 in eigen huis en wil die positieve reeks maar al te graag voortzetten. Michel Preud’homme kan wel geen beroep doen op één van zijn sterkhouders.

José Izquierdo, die afgelopen zondag geschorst was in het Astridpark, blesseerde zich dinsdag op training. Hij blijft uit voorzorg aan de kant tegen OHL. Zijn spierblessure zou naar verluidt niet al te ernstig zijn. Dat weet Het Nieuwsblad.

Normaal gesproken is de Colombiaan komende zaterdag in Westerlo dan ook opnieuw inzetbaar. En ook Ruud Vormer, voor wie de wedstrijd van woensdagavond eveneens te vroeg komt, wordt dit weekend tussen de lijnen verwacht in ’t Kuipje. Tot slot werkt Lior Refaelov aan zijn fysieke paraatheid. Hij stoomt zich klaar voor zijn rentree, al is het nog even wachten op de Israëliër.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.