Preud’homme laat zich uit over Europese doelstelling

Michel Preud'homme lacht (Club Brugge - Anderlecht)

19 oktober 2015 02:53 - Zondagnamiddag heerste er grote opluchting in het Jan Breydelstadion. Club won met 1-0 van leider Oostende en verkleint zo de kloof met de leider tot 4 punten. Michel Preud’homme reageert en spreekt de Europese doelstelling van Club uit.

“We hebben een aantal doelstellingen gesteld voor het einde van dit jaar en de eerste was dat er absoluut gewonnen moest worden tegen Oostende”, vertelt Preud’homme aan Sporza.

Gedoz, Izquierdo en Vazquez zorgden voor een surplus aan kwaliteit en dat beseft ook de Brugse coach. “Dat zijn spelers die al een jaar of meerdere jaren bij ons zijn. Zij kennen onze manier van spelen. Het is absoluut geen verwijt aan de andere spelers, maar de nieuwe spelers moeten dat nog leren. Dat heeft tijd nodig, maar ik schrijf ze zeker niet af.”

“Een aantal spelers vervangen”

Over de Europese doelstelling van blauw-zwart is Preud’homme duidelijk. “Wij hebben een kern die het toelaat om een aantal spelers te vervangen donderdag, want zondag hebben wij een belangrijke wedstrijd (tegen Anderlecht, nvdr).”

“En je weet dat we 0 op 6 hebben in Europa. Dus eigenlijk is Europees niet dezelfde grote doelstelling als vorig jaar. Dat blijft een doel, maar niet zo belangrijk als de rest. Of Anderlecht belangrijker is? Absoluut!” Begrijp jij zijn beslissing?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.