Preud’homme mist opnieuw twee sterkhouders in Westerlo

Michel Preud'homme zorgen

29 oktober 2015 11:32 - De wedstrijden volgen elkaar in sneltempo op voor blauw-zwart. Na de thuiswedstrijd van woensdagavond tegen OHL, speelt Club komende zaterdag in Westerlo. Michel Preud’homme zal in ’t Kuipje wel geen beroep kunnen doen op twee van zijn basisspelers.

Laurens De Bock pakte tegen Oud-Heverlee Leuven zijn vijfde gele kaart van het seizoen. Op zich niet onlogisch, gezien het feit dat de linksachter met 1170 speelminuten veruit het langst tussen de lijnen stond. De Bock zal één wedstrijd moeten toekijken en wordt wellicht vervangen door Boli Bolingoli of Davy De fauw.

Daarnaast komt de wedstrijd van zaterdag naar verluidt te vroeg voor José Izquierdo. Dat weet HLN. De Colombiaan blesseerde zich dinsdag licht op training en ondergaat donderdag een scan om de ernst van zijn heupblessure nader te bepalen. Ruud Vormer zit wél op schema voor de match in Westerlo.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.