Preud’homme straks op televisie

Preud'homme straks op televisie

19 oktober 2015 23:36 - Dinsdagavond 20 oktober komt Michel Preud’homme op televisie. Niet om zijn manschappen tussen de lijnen te coachen, maar wel in een praatprogramma.

De Brugse coach is te gast in Karakters, een programma waarin Ben Crabbé het leven van grote sportpersoonlijkheden schetst. Om 21.45u begint de uitzending op Canvas.

Niet alleen de meest besproken trainer van het land komt aan bod, maar ook zijn kinderen (Guilian en Megan) en de Nederlandse voetbalbroers Erwin en Ronald Koeman mogen hun zegje doen over Preud’homme.

Bekijk hier alvast de previews van Preud’homme in Karakters

Karakters met Michel Preud’homme

Michel Preud’homme had in 1987 al zijn eigen rituelen en gewoontes op het veld. In de nieuwe reeks van KARAKTERS kom je nog meer te weten over de toptrainer van Club Brugge K.V.. Hij maakt uitzonderlijk tijd voor een lang gesprek met Ben Crabbé. Dinsdag om 21u45 op Canvas en ook online: http://cnv.as/michelpreudhomme

Posted by Canvas on Monday, October 19, 2015

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.